Palautteet

SAJYL on huippuseura, jossa lapsemme on pelannut 9-vuotiaasta lähtien. Valmennus on mukavan leikinomaista eikä pelejä oteta turhan vakavasti. Tästä huolimatta tai ehkä juuri tästä johtuen lapsemme on edistynyt huomattavasti. Erityisesti pidän siitä, että tämän harrastuksen myötä hän on innostunut liikunnasta ja terveellisistä elämäntavoista muutenkin. Hän käy esimerkiksi lähes päivittäin lenkillä ja valitsee usein hedelmiä tai pähkinöitä karkkien sijaan karkkipäivänä. – Marika-äiti, 45 vuotta, Helsinki.
Olen oppinut valtavan paljon vajaassa kahdessa vuodessa, jotka olen harrastanut amerikkalaista jalkapalloa SAJYL:n riveissä. Ennen luulin, että amerikkalainen jalkapallo sopii vain amerikkalaisille ja että sitä pelataan ainoastaan amerikkalaisissa yliopistoissa, mutta olenkin nyt huomannut, että amerikkalainen jalkapallo sopii itseasiassa erittäin hyvin suomalaiselle perusluonteelle, jossa mennään läpi vaikka harmaasta kivestä. Tässä lajissa ihailen erityisesti sitä, että siinä yhdistyy sekä älyn että fyysisyyden käyttö! – Mikko, 19 vuotta, Vantaa.

On tosi hienoa, että myös naiset voivat pelata Suomessa amerikkalaista jalkapalloa. Tähtään Suomen mestaruus –tasolle ja treenaan tosissani. Olen nyt harrastanut amerikkalaista jalkapalloa kolme vuotta ja säännöllisen harjoittelun tulokset alkavat näkyä. Ne näkyvät sekä pelitaidossani että ihan yleisesti myös yleiskunnossani, joka on kohonnut huomattavasti tämän monipuolisen harrastuksen myötä. Huomaan jaksavani nykyisin aikaisempaa paremmin myös töissä ja opinnoissa, kun yleiskuntoni on kohonnut. Tästä saan kiittää SAJYL ry:n innostavaa ja kannustavaa ilmapiiriä, jossa naisia ei vähätellä eikä pidetä millään lailla ”kakkosluokan pelaajina”. Olen tutustunut tämän harrastuksen kautta useisiin mukaviin ihmisiin. Olin uudella opiskelupaikkakunnalla alussa aika yksinäinen, mutta löysin monia ystäviä amerikkalaisen jalkapallon parista ja nyt minulla on ystäviä, joita tapaan myös harrastustoiminnan ulkopuolella. Osan kanssa käymme kissanäyttelyissä ja osan kanssa kirpputoreilla. En usko, että olisin löytänyt näitä ystäviä ilman SAJYL ry:n järjestämää toimintaa. Harrastus on ollut ehdottomasti jokaisen siihen sijoittamani euron arvoinen ja voin suositella SAJYL ry:tä myös muille amerikkalaisesta jalkapallosta kiinnostuneille nuorille. – Jasmin, 21 vuotta, Lappeenranta.

SAJYL ry tarjoaa mukavaa toimintaa amerikkalaisen jalkapallon parissa. On hienoa, että tätä upeaa harrastusta voi harrastaa niin osaavien valmentajien johdolla myös Suomessa! Valmennuksen taso on erittäin hyvä, mikä ei toisaalta ole kovin ihme, koska osa valmentajista on hakenut oppinsa suoraan Amerikasta. Toivon itsekin pääseväni jossakin vaiheessa kokeilemaan siipiäni lajin parissa Amerikan mantereelle. Hieman täytyy vielä kehittyä, jotta tällä toiveellani olisi realistiset toteutumismahdollisuudet. Onneksi meillä on Amerikassa sukulaisia, joiden luokse saan majoittua, jos aion Amerikkaan lähteä. On tosi upeaa, kun voin suunnitella tällaista SAJYL ry:n ansiosta! – Markus, 16 vuotta, Kauniainen.

Olen ollut erittäin tyytyväinen SAJYL ry:n tarjoamaan valmennukseen amerikkalaisen jalkapallon osalta. Lasten toiminta on leikinomaista ja muuttuu yhä tavoitteellisemmaksi nuorten joukkueiden kohdalla. Aikuisten ja nuorten kilpajoukkueet treenaavat ihan tosissaan ja valmennuksen taso on korkea. – Johannes, 17 vuotta, Espoo.

Anna palautetta

Jos haluat antaa meille palautetta, voit tehdä sen sähköpostitse osoitteella palaute@sajyl.fi . Sekä ruusut että risut ovat tervetulleita, mutta toivomme, että jos annat meille negatiivista palautetta, teet sen rakentavasti ja kerrot palautteessasi myös miksi et ollut toimintaamme tyytyväinen ja miten voisimme mielestäsi toimintaamme parantaa. Näin voit olla mukana kehittämässä toimintaamme. Otathan huomioon, ettemme vastaa meille annettuihin palautteisiin. Jos siis sinulla on meille asiaa, johon toivot henkilökohtaista vastausta, otathan yhteyttä joko toimistoomme tai johonkuhun meistä. Yhteystietomme löydät ”Meistä”-nimiseltä sivulta kohdista ”Toimistomme” sekä ”Vastuuhenkilöt”. Julkaisemme osan antamistanne palautteista tällä sivulla. Voit käyttää halutessasi palautetta antaessasi nimimerkkiä, mutta toivomme, että ilmoitat palautteen antamisen yhteydessä ikäsi ja asuinpaikkakuntasi.